Lokale Softphone2018-11-26T09:55:01+00:00

Lokale Softphone

Er zijn veel verschillende lokale softphones (3CX, Bria, Xelion, Skype) die je zou kunnen installeren op de computer van je gebruikers.

Lokale softphone 3CX Bria Xelion Skype in SalesTarget Sales Acceleration Platform

Alle softphones werken in hetzelfde;

• De gebruiker klik op de groene belknop
  • De lokale softphone wordt geopend
  • Het telefoonnummer wordt direct gebeld
Groene belknop in SalesTarget Sales Acceleration Platform

Geïntegreerde Softphone
Gebruik onze Geïntegreerde Softphone wanneer je gebruik wilt maken van;

1. Uitgebreidere rapportage
  2. Gespreksopname/Recording (Beta)
  3. Doorschakelen
  4. Voicemail herkenning
  5. Bel-me-niet Register

Wanneer je gaat bellen met Skype hoef je alleen Skype te downloaden en het het ‘Skype’ protocol te selecteren bij de gebruiker. Volg onderstaande stappen wanneer je met een VoIP Provider gaat bellen.

Om te kunnen bellen met een VoIP Provider heb je de SIP-gegevens nodig. Kies één van onze partners wanneer je nog geen VoIP Provider hebt. Hieronder wordt de installatie van de Lokale Softphone 3CX uitgelegd.

Lokale Softphone 3CX installeren op de computer van de gebruiker

1. Download de 3CX softphone
  2. Configureer de 3CX softphone
  3. Pas het telefoon protocol aan
  4. Pas het register aan (Windows)

1. Download de 3CX softphone
Klik op onderstaande link om de 3CX Soft Phone te downloaden.  http://www.3cx.com/downloads/3CXPhone6.msi

Open het bestand en doorloop de stappen. Klik op ‘Launch 3CXPhone’ in de laatste stap.

Downloaden 3CX softphone in SalesTarget Sales Acceleration Platform

2. Configureer de 3CX softphone
Klik in de het scherm van de softphone rechtsboven op ‘Set accounts’ en klik op ‘New’. Vul de SIP-gebruikersgegevens in die je hebt ontvangen van je VoIP provider.

• Account name: een willekeurige naam
  • CallerID: het telefoonnummer van de VoIP provider
  • Extension: het telefoonnummer van de VoIP provider
  • ID: het telefoonnummer van de VoIP provider
  • Password: het wachtwoord van de VoIP provider

Selecteer by ‘My location’ ‘I am out of the office – external IP en vul het IP adres in van de VoIP provider.

Invullen SIP gegevens in 3CX softphone in SalesTarget Sales Acceleration Platform

3. Pas het telefoon protocol aan
Zoek in Windows naar protocol kiezen en kies een protocol.

Instellen callto protocol in SalesTarget Sales Acceleration Platform

Ga naar de gebruiker in SalesTarget en kies het overeenkomstige protocol.

Protocol kiezen bij gebruikers in SalesTarget Sales Acceleration Platform

4. Pas het register aan (Windows)
In sommige versies van Windows kun je het protocol niet aanpassen/toevoegen. Download dan een bestand en pas het register van de Windows machine aan.

Download het bestand ‘sip32(3CX).zip‘ wanneer je een computer hebt met een x32 processor of download het bestand ‘sip64(3CX).zip‘ wanneer je een computer hebt met een x64 processor. Pak het bestand uit en sla het op. Open het bestand met het programma Register-editor.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.