Geïntegreerde Softphone2019-02-07T12:48:24+00:00

Onderdelen platform / Telefonie (VoIP)/Geïntegreerde Softphone

Geïntegreerde Softphone

Maak gebruik van onze Geïntegreerde Softphone. Deze WebRTC Softphone is ingebouwd in de browser (Chrome en Firefox) waardoor je geen Lokale Softphone hoeft te installeren.

WebBased Softphone SalesTarget Sales Acceleration Platfrom

De softphone staat los van het besturingssysteem (Windows, Mac, Linux) en daarom hoef je dus niets lokaal te installeren op de computer van de gebruiker.

Bekijk deze pagina over het toevoegen van de SIP gegevens bij gebruikers.

Het enig wat je nodig hebt zijn de SIP-gegevens van je VoIP Provider

Er zijn een aantal voordelen wanneer je gebruik maakt van de Geïntegreerde Softphone;

1. Uitgebreidere rapportage
  2. Gespreksopname/Recording (Beta)
  3. Doorschakelen
  4. Voicemail herkenning
  5. Bel-me-niet Register

Klik hier wanneer je de melding ‘Verbinding mislukt’ ziet staan Geïntegreerde softphone verbinding mislukt icoontje in SalesTarget Sales Acceleration Software

Twinning, lokale softphone als backup
Installeer altijd een Lokale Softphone als backup. De meest VoIP Provider bieden twinning. Twinning maakt het mogelijk om op (maximaal) twee verschillende toestellen tegelijkertijd aangemeld te zijn. Echter kan er met 1 toestel gebeld worden. Lees ook dit artikel van onze partner Fieber over het activeren van Twinning.

Activeer Twinning bij je VoIP Provider wanneer je gebruik maakt van onze Geïntegreerde Softphone

1. Uitgebreidere rapportages
Wanneer je gebruikers laat bellen met de Geïntegreerde Softphone dan komt de daadwerkelijke beltijd (Call Time) en de tijd dat de gebruikers de juiste contactpersoon heeft gesproken (CP Reached Time) naar voren in de Rapportages.

Geïntegreerde softphone Call Time CP Reached Time SalesTarget Sales Acceleration Software
Call Time and CP Reached Time komen NIET naar voren in de Rapportages wanneer je gebruikt maakt van een Lokale Softphone

2. Gespreksopname/Recording (Beta)
Per gebruiker kun je de gespreksopname toevoegen bij het onderdeel abonnementen. Gebruiker kunnen dan alle gespreksopnames beluisteren. Het verschijnt dan bij de contactpoging.

Gespreksopname gebruiker SalesTarget Sales Acceleration Software

Wanneer je inlogt als Administrator dan kun je de gespreksopname beluisteren, verwijderen en downloaden.

De gesprekken worden opgenomen bij een externe leverancier. Helaas komt het heel soms voor dat de gespreksopname niet opgeslagen door deze externe leverancier. Hierdoor kunnen de gespreksopnames niet worden toevoegen. Zorg daarom altijd voor een backup.

3. Doorschakelen van gesprekken
Gesprekken kunnen eenvoudig worden doorgeschakeld naar bijvoorbeeld het Bel-me-niet Register.

Doorschakelen telefoongesprek SalesTarget Sales Acceleration Software

Bekijk deze pagina voor meer informatie over het doorschakelen van gesprekken.

4. Voicemail herkenning
Voorkom dat je wordt doorgeschakeld naar voicemails. Geef aan na hoeveel seconden (ring time) de verbinding automatisch moeten worden verbroken.

Voicemail herkenning SalesTarget Sales Acceleration Software

Bekijk deze pagina voor meer informatie over het instellen van Voicemail Herkenning.

5. Bel-me-niet Register
Schakel gesprekken niet rechtstreeks door naar het Bel-me-niet Register maar eerst naar een IVR van de VoIP Provider.

Download hier de IVR boodschap of spreek zelf een boodschap in en schakel daarna door naar het het 0900-nummer van het Bel-me-niet Register.

Stappen

• Schakel IVR in bij je VoIP Provider
  • Spreek de IVR in met uitleg (minimaal 30 seconden)
  • Schakel aan het eind van de IVR door naar het BMNR
  • Voeg het doodschakelnummer van de VoIP Provider toe aan de campagne

Voordelen

• Geen wekelijkse upload
  • Relatief weinig doodschakelingen naar het BMNR

Voorbeeld IVR geluidsopname
Halo, in het kader van de Telecommunicatiewet wil ik je erop wijzen dat je kunt aangeven dat je in de toekomst niet opnieuw telefonisch benaderd wil worden.

Dit kan via het doorlopen van een keuzemenu dat hierna volgt of via de website bel-me-niet.nl. Uw registratie via telefoon of website is kosteloos en wordt ingevoerd in het “bel me niet register”, dat adverteerders raadplegen alvorens een nieuwe aanbieding te doen.

Een registratie via het keuzemenu duurt ongeveer 3 minuten en wordt alleen opgenomen indien deze volledig wordt doorlopen. Indien gewenst kunt u op ieder moment de verbinding verbreken en u alsnog via belmeniet.nl registreren.

U kunt zich afmelden voor de volgende telefonische boodschappen:

• Auto’s en toebehoren
  • Boeken en Muziek
  • Energie
  • Financiële dienstverlening
  • Goede doelen fondsenwerving
  • Horoscopen
  • Kranten en Tijdschriften
  • Loterijen
  • Telecommunicatie en computers
  • Thuiswinkelen

Toetst u 1 als u zich telefonisch wilt afmelden bij het “bel me niet register”.

Download hier de IVR geluidsopname met bovenstaande tekst en geef het aan je VoIP Provider zodat het toegevoegd kan worden aan je IVR.

Verbinding mislukt
Gebruik de sneltoets CTRL + SHIFT + J in Chrome wanneer de verbinding is mislukt Geïntegreerde softphone verbinding mislukt icoontje in SalesTarget Sales Acceleration Software.

Het ‘Developers Console’ wordt geopend.

Geïntegreerde softphone verbinding mislukt developer consol in SalesTarget Sales Acceleration Software

Kopieer de laatste 50 regels en stuur deze regels naar je VoIP Provider met de vraag of ze kunnen achterhalen waarom de verbinding is mislukt.

In bovenstaande situatie gaat het om een ‘404 SIP  response code’. Op de pagina https://verbonden.nl/actueel/weblog/handig-overzicht-met-alle-sip-response-codes-statuscode staat bij de melding 404 ‘404 Not Found (nummer niet herkend/incompleet)’.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.