Bellen via je mobiel

Je kunt met je Android of Iphone bellen vanuit SalesTarget.

1. Bellen met een Android (Remote Phone Calls)
  2. Bellen met een Iphone (FaceTime)

De werking is in beide gevallen hetzelfde;

• De gebruiker klikt op de groene belknop
  • Het telefoonnummer komt naar voren op de mobiel telefoon
  • Het telefoonnummer op de mobiel telefoon wordt direct gebeld
Groene belknop in SalesTarget Sales Acceleration Platform

1. Bellen met een Android (Remote Phone Calls)

Volg de stappen om te bellen met je Android.

• Installeer de app ‘Remote Phone Call’ op je Android
  • Installeer de app ‘Remote Phone Call’ op je Computer
  • Selecteer het Callto protocol in SalesTarget

– Installeer de app Remote Phone Call op je Android
Open Google Play op je Android en zoek naar ‘Remote Phone Call’. Installeer de app en klik op ‘Install client software’

Install client software Remote Phone Call in SalesTarget Sales Acceleration Platform

– Installeer de app Remote Phone Call op je Computer
Open je browser en ga naar het adres http://192.168.8.113:30113/setup.

Ga naar het adres in je browser Remote Phone Call in SalesTarget Sales Acceleration Platform

Het bestand CallCenter.msi wordt automatisch gedownload op je computer. Open het bestand en doorloop de stappen. Open het programma en naar ga naar de settings van het programma.

Zorg ervoor dat je mobile telefoon is geselecteerd bij ‘Phone name’ en dat ‘Enable tel and callto URL-handling’ staat aangevinkt.

Klik op OK en onthoud het wachtwoord dat naar voren komt op je computer. Voer dit wachtwoord in op je mobiele telefoon. Je mobiele telefoon is nu verbonden met je computer.

– Selecteer het ‘callto:’ protocol in SalesTarget
Ga naar de Gebruiker in SalesTarget en selecteer het ‘callto:’ protocol.

2. Bellen met een Iphone (FaceTime)
Open de Apple Store op je Iphone en zoek naar FaceTime. Installeer de app op je telefoon en volg deze stappen op de support pagina van Apple.

Ga naar de Gebruiker in SalesTarget en pas het telefoon protocol aan.