Onderdelen platform / 2. Telefonie (VoIP)

2. Telefonie (VoIP)

Vanuit SalesTarget kun je op verschillende manieren bellen;

Wanneer je onze Geïntegreerde Softphone gebruikt dan kunnen we je de uitgebreide Rapportage tonen.

Geïntegreerde softphone Call Time CP Reached Time SalesTarget Sales Acceleration Software

Lees ook deze aandachtspunten wanneer je gaat bellen via VoIP. Heb je nog een VoIP Provider, kies dan één van onze partners. Er is al een abonnement voor € 17,50, onbeperkt bellen naar vast en mobiel in Nederland.

Het is ook mogelijk om te bellen met je mobiele telefoon (Android en Iphone).