5. Lead/Afspraak

Gebruik de resultaat categorie ‘5. Lead/Afspraak’ om een adres toe te wijzen aan Sales voor verdere opvolging.

Het Lead/Afspraak percentage is een belangrijke KPI in de rapportage.

Rapportage Leads Afspraken in SalesTarget Sales Acceleration Platform Software
Instellingen resultaat categorie Lead Afspraak SalesTarget Sales Acceleration Platform Software

Toon resultaatcode detailscherm
Wanneer de instelling ‘Toon resultaatcode detailscherm’ staat aangevinkt dan kan de gebruiker een notie toevoegen aan de contactpoging.

De resultaatcode verschijnt zoals hieronder afgebeeld in het scherm van de gebruiker.

Resultaatcode Lead Afspraak toon resultaat detail scherm SalesTarget Sales Acceleration Platform Software

Verstuur e-mail (naar contactpersoon)
Wanneer de instelling ‘Verstuur e-mail (naar contactpersoon)’ staat aangevinkt dan moet de gebruiker verplicht een e-mail adres selecteren en de e-mail versturen.

De resultaatcode verschijnt zoals hieronder afgebeeld in het scherm van de gebruiker.

Resultaatcode Lead Afspraak email naar contactpersoon SalesTarget Sales Acceleration Platform Software

Toon Outside Sales/Inside Sales
Wanneer de optie ‘Toon Outside Sales/Inside Sales’ wordt aangevinkt dan verschijnen de Outside en Inside Sales gebruikers die gekoppeld zijn aan de campagne in de pull-down voor de gebruiker.

Resultaatcode Lead Afspraak toon Outside Inside Sales SalesTarget Sales Acceleration Platform Software

Toon agenda (Outside en Inside Sales )
Outside en Inside Sales gebruikers kunnen hun eigen agenda koppelen met die van SalesTarget. Wanneer er een Outside en Inside Sales gebruiker wordt geselecteerd uit de pulldown, dan verschijnt de agenda van de desbetreffende gebruiker.

Resultaatcode Lead Afspraak toon agenda SalesTarget Sales Acceleration Platform Software
Outside en Inside Sales kunnen hun eigen agenda koppelen met de agenda van SalesTarget

Verstuur notificatie e-mail (naar Outside of Inside Sales )
Selecteer deze optie wanneer je een e-mail notificatie naar de geselecteerde Sales gebruiker wilt sturen. Er verschijnt een melding voor de gebruiker dat de desbetreffende Sales gebruiker een notificatie ontvangt.

Resultaatcode Lead Afspraak verstuur notificatie email SalesTarget Sales Acceleration Platform Software