Tijdregistratie

De tijd wordt minutieus bijgehouden.

Tijdregistratie in SalesTarget Sales Acceleration Software

Er zijn zeven verschillende tijden verdeelt over de twee pagina’s waar de gebruikers toegang tot hebben, de start pagina en de adres pagina.

Alle tijden bij elkaar opgeteld vormen de Work Time.

Alleen de Address Time kan gerelateerd worden aan een Campagne en/of Klant.

Onderstaande rapportage is een real time rapportage in Google Data Studio.

Realtime-dashboard-SalesTarget-Sales-Acceleration-Software

Tijdregistratie en gebruikte softphone
De tijd die geregistreerd kan worden is afhankelijk van de telefonie oplossing die je gebruik. Wanneer je onze geïntegreerde softphone gebruikt, dan worden alle tijden geregistreerd.

Wanneer je een lokale softphone gebruik dan kan de Wrapup tijd en CP Reached tijd niet worden geregistreerd.

Wanneer je geen softphone gebruikt dan kunnen de Call tijd, Wrapup tijd en CP Reached niet worden geregistreerd.

Gebruik de geïntegreerde softphone zodat alle tijden worden geregistreerd.

Inactivity
Alle tijd die een gebruiker spendeert op de start pagina die niet gerelateerd kan worden aan pauze (Pause) of het aanmaken van een adres (Create), valt onder Inactivity.

Pause
Wanneer een gebruiker klikt op de ‘Pauze knop’ op de start pagina, dan begint de Pause tijd. De tijd houdt weer op wanneer een gebruiker weer klikt op ‘Beëindig Pauze’.

Knop-Pauze-beëindigen-startscherm-in-SalesTarget

Create
De Create tijd begint wanneer een gebruiker een nieuwe adres toevoegt. Deze stopt wanneer het nieuwe adres wordt opgeslagen.

Stop
De tijd vanaf het moment dat een gebruiker een adres voor zicht heeft op de adres pagina en het moment dat de gebruiker op de stop knop klikt, is de Stop tijd.

Knoppen-stop-en-volgende-in-SalesTarget Sales Acceleration Software

Next
De tijd vanaf het moment dat een gebruiker een adres heeft opgevraagd tot het moment dat de gebruiker op de knop ‘Volgende’ klikt.

Knoppen-stop-en-volgende-in-SalesTarget Sales Acceleration Software

Prepare
De tijd vanaf het moment dat een gebruiker een adres heeft opgevraagd tot het moment dat de gebruiker op de groene belknop klikt.

Groene belknop in-SalesTarget Sales Acceleration Software

Wanneer er geen softphone wordt gebruikt dan loopt de tijd door tot het moment dat de gebruiker klikt op de knop ‘Oke en Volgende’ of Oke en Stop’ bij de resultaatcode.

Knoppen Oke en Volgende en Oke en Stop in SalesTarget Sales Acceleration Software

Call
De tijd vanaf het moment dat een gebruiker op de groene knop ‘Bellen’ heeft geklikt tot en met het moment dat de gebruiker op de rode knop ‘Beëindig’ klikt.

De rode knop ‘Beëindig’ verschijnt niet wanneer je een lokale softphone gebruikt. De ‘Call’ tijd loopt dan door tot het moment dat de gebruiker klikt op de knop ‘Oke en Volgende’ of Oke en Stop’ bij de resultaatcode.

De rode knop ‘Beëindig’ verschijnt niet wanneer je een lokale softphone gebruikt.
Knoppen Oke en Volgende en Oke en Stop in SalesTarget Sales Acceleration Software

Wrapup
De tijd vanaf het moment dat een gebruiker op de rode knop ‘Beëindig’ klikt tot en met het moment dat de gebruiker klikt op de knop ‘Oke en Volgende’ of Oke en Stop’.

Knoppen Oke en Volgende en Oke en Stop in SalesTarget Sales Acceleration Software

CP Reached
De ‘Call’ tijd wordt automatisch vervangen door ‘CP Reached’ wanneer een gebruiker een resultaatcode aanklikt met de ‘Contact Prioriteit

• Hoog (4 CP bereikt)
  • Heel hoog (6 CP bereikt, hoge prioriteit)
‘Call’ tijd is de opsomming van de totale gesprekstijd. De ‘CP Reached’ tijd is de opsomming van de gesprekstijd met de juiste contactpersoon.