Onderdelen / 8. Rapportages / Real-Time rapportage

Real-Time rapportage

Real-Time rapportage in SalesTarget Sales Acceleration Software
De ‘Call Time’ en ‘CPReached Time’ zijn NIET correct wanneer de ‘Belknop” in SalesTarget NIET wordt gebruikt.

1. Koppel je SalesTarget Account met Google Data Studio
Volg de stappen in het artikel “Google Data Studio” om je account te koppelen met Google Data Studio.

2. Real-Time Rapportage
Je ontvangt een link van ons met de Google Data Studio Rapportage. Deze rapportage kun je gebruiken op een TV scherm. De standaard Real-Time rapportage kun je zelf na wens aanpassen.

3. Voeg Auto-Refresh toe aan je rapportage
Gebruik de plugin ‘Data Studio Auto Refresh‘ wanneer je de Real-Time report automatisch wilt verversen.

Google Data Studio auto refresh report in SalesTarget Sales Acceleration Software