Rapportage per gebruiker

Je kunt heel eenvoudig een Google Data Studio rapportage toevoegen per rol (type gebruiker).

Volg de stappen hieronder en/of bekijk de video.

Google Data Studio rapportage toevoegen voor Admin
Ga naar het menu Rapportages en klik op ‘Toevoegen’.

Google Data Studio Rapportage toevoegen voor Admin in SalesTarget Sales Acceleration Software

Voeg de Google Data Studio URL toe.

Google Data Studio URL toevoegen voor Admin SalesTarget Sales Acceleration Software

De Google Data Studio rapportage is toegevoegd.

Telemarketeer / Outside Sales / Inside Sales
Ga naar een Gebruiker en klik bij ‘Rapportage per gebruiker’ op de knop ‘Toevoegen’.

Google Data Studio Rapportage toevoegen voor Gebruikers in SalesTarget Sales Acceleration Software

Voeg de Google Data Studio URL toe.

Google Data Studio URL toevoegen voor Admin SalesTarget Sales Acceleration Software

De Google Data Studio rapportage is toegevoegd. De rapportage verschijnt wanneer een gebruiker op het ‘Hamburger’ icoontje Blauwe hamburger icoontje in SalesTarget Sales Acceleration Software klikt op ‘Rapportage’.

Google Data Studio Rapportage toevoegen voor Gebruikers op Start pagina in SalesTarget Sales Acceleration Software