Onderdelen / 9. Prepaid tegoed

9. Prepaid tegoed

Met het Prepaid tegoed kun je;

Volg onderstaande stappen om een Prepaid Tegoed aan te kopen.

Prepaid Tegoed aankopen
Klik op het ‘Hamburger’ icoontje Blauwe hamburger icoontje in SalesTarget Sales Acceleration Software en klik op ‘Prepaid Tegoed aankopen’.

Prepaid Tegoed aankopen in SalesTarget Sales Acceleration Software
  • Vul je factuurgegevens in
  • Vul het gewenste Prepaid Tegoed in

Klik daarna op  ‘Order aanmaken’.

Het Prepaid Tegoed kan niet worden teruggestort!

– Order overzicht
Controleer de gegevens en klik op ‘Opslaan’

Prepaid Tegoed order gegevens in SalesTarget Sales Acceleration Software

– Betaalmethode selecteren
Selecteer je betaalmethode en vul je gegevens in.

Betaalmethode selecteren in SalesTarget Sales Acceleration Software
Je kunt alleen met je Credit Card of met Ideal betalen.

Nadat de betaling is verwerkt wordt het Prepaid Tegoed direct toegevoegd.

Je ontvangt een e-mail met in de bijlage de factuur.

Factuur downloaden
Klik op het tabblad ‘Facturen’ en daarna op het ‘Download’ icoontje Download icoontje in SalesTarget Sales Acceleration Platform om de factuur te downloaden.

Overzicht facturen en factuur downloaden in SalesTarget Sales Acceleration Platform