Gebruikers / Gebruiker aanmaken

Gebruiker aanmaken

Er zijn twee soorten accounts

• B2B/B2C Account
  • Callcenter Account

Binnen de accounts kun je verschillende soorten gebruikers aanmaken.

• B2B of B2C Account
    • Telemarketeer
    • Outside Sales
    • Inside Sales
  • Callcenter Account
    • Telemarketeer

Met het soort gebruiker bepaal je de toegang tot de adressen. De toegang is gebaseerd op de Sales Funnel.

Gebruikers en de Sales Funnel SalesTarget Sales Acceleration Software

Per gebruiker zijn er een aantal instellingen;

Daarnaast moet je een Abonnement toevoegen aan de gebruiker zodat deze adressen kan bewerken. Het soort abonnement verschilt per soort gebruiker.

Soort gebruiker
Selecteer het soort gebruiker dat je wilt aanmaken en vul de naam, het e-mail adres en een wachtwoord in. Selecteer als laatste de taal van de gebruiker.

Gebruiker aanmaken in SalesTarget Sales Acceleration Software

Adressen toevoegen
Je kunt aangeven of een gebruiker handmatig adressen mag toevoegen. De kosten voor het toevoegen van een adres uit de B2B NL Database zijn € 0,14 per stuk.

Adressen toevoegen als gebruiker in SalesTarget Sales Acceleration Software
Een Telemarketeer van een Callcenter kan geen adressen toevoegen uit de B2B NL Database.

Wanneer de gebruiker adressen mag toevoegen dan verschijnt het ‘Nieuw’ icoontje Nieuw icoontje SalesTarget Sales Acceleration Platform op de Start Pagina van de Gebruiker

Gekoppelde campagnes
Koppel de gebruiker aan één of meer campagnes zodat ze de adressen kunnen bewerken.

Gebruiker koppelen aan campagnes in SalesTarget Sales Acceleration Software

Telefonie
Er zijn verschillende manier waarop je gebruikers kunt laten bellen;

Wanneer je gebruik maakt van onze Geïntegreerde Softphone dan hoef je alleen de gegevens van je VoIP Provider in te voeren.

SIP gegevens toevoegen aan een gebruiker in SalesTarget Sales Acceleration Software
Bekijk onze VoIP Partners wanneer je nog geen VoIP Provider hebt. Er is al een abonnement van € 17,50 voor onbeperkt bellen naar vast en mobiel.

Telefoon protocol
Wanneer je gaat bellen via een Lokaal Softphone of via je Mobiele Telefoon, dan moet je een telefoon protocol instellen.

Telefoon protocol in SalesTarget Sales Acceleration Software

Je kunt zelf ook een protocol toevoegen. Een populaire applicatie onder Apple gebruikers om via de mobiel te bellen is HandsFree 2 dat het tbhandsfree:// protocol gebruikt.  Klik op het Nieuw icoontje Nieuw icoontje wit in SalesTarget Sales Acceleration Software  en voeg het het protocol tbhandsfree:// toe.

Rapportage per gebruiker
Wanneer j

Rapportage per gebruiker toevoegen in SalesTarget Sales Acceleration Software