Onderdelen platform / Campagnes/Gesprekken doorschakelen

Gesprekken doorschakelen

Gebruik ‘Gesprekken doorschakelen’ wanneer een gebruiker bestaande gesprekken mag doorschakelen naar een voorgedefinieerd telefoonnummer.

Een voorbeeld hiervan het het doorschakelen het telefoonnummer 0900 – 666 1000 van het Bel-met-niet register.

Campagne adressen ontdubbelen in SalesTarget Sales Acceleration Platform

Voor het telefoonnummer in waar je de gesprekken naar toe wilt doorschakelen.

Campagne adressen ontdubbelen in SalesTarget Sales Acceleration Platform

Controleer bij je VoIP Provider of het mogelijk is om de gesprekken door te schakelen.

Gesprekken doorschakelen is alleen mogelijk in combinatie met onze geïntegreerde softphone.

De knop doorschakelen verschijnt automatisch in het scherm van de gebruiker wanneer er verbinding is gemaakt.

Campagne adressen ontdubbelen in SalesTarget Sales Acceleration Platform