Onderdelen / 7. Campagnes

7. Campagnes

Bij het aanmaken van een campagne zijn er een aantal verplichte en vrije velden;

De campagne kunnen tijdelijk inactief worden gemaakt of in zijn geheel worden verwijderd.

Daarnaast zijn er een aantal instellingen waarmee de campagne gefinetuned kan worden;

Nieuwe campagne aanmaken in SalesTarget Sales acceleration software

Land
Campagnes zijn gebaseerd op een specifiek land. Wanneer Nederland wordt geselecteerd is het mogelijk om adressen te selecteren uit de B2B NL Database. In de toekomst worden ook de B2B adressen van andere landen toegevoegd.

Type campagne
Het veld ‘Type campagne’ verschijnt wanneer je het land Nederland hebt geselecteerd.
Type campagne in SalesTarget Sales acceleration software

Selecteer ‘B2B NL Database‘ wanneer je de adressen wilt selecteren vanuit onze B2B NL Database. De database bevat alle 2,8 miljoen organisaties in Nederland en ongeveer 3,2 miljoen contactpersonen. De database wordt maandelijks geüpdatet met;

• Adreswijzigingen
  • Nieuwe KvK-inschrijvingen
  • Uitschrijvingen
  • Faillissementen
  • Surseances

Selecteer ‘Importeren, API en/of zelf handmatig toevoegen’ wanneer je zelf adressen wilt toevoegen via de import wizard, API of handmatig.

Campagne informatie
De tekst die je invult in het veld ‘Campagne informatie’ komt naar voren bij gebruikers wanneer de campagne wordt geselecteerd.

Campagne naam en formulier selecteren in SalesTarget Sales acceleration software

Adres samenvatting
Belangrijke informatie voor gebruikers kan bovenin het scherm worden getoond.  Selecteer het veld en voeg het toe aan de adres samenvatting.

Campagne adres samenvatting SalesTarget Sales acceleration software

De ‘Adres samenvatting’ verschijnt automatisch tussen de header en de adres score in het scherm van de gebruikers.

Campagne adres samenvatting in SalesTarget Sales acceleration software

Campagne kopiëren
Klik op het ‘kopieer’  icoontje  Kopieer icoontje SalesTarget Sales Acceleration Platform om een campagne te kopiëren.

Campagne adres samenvatting in SalesTarget Sales acceleration software
Allen de campagne instellingen worden gekopieerd, niet de adressen in de campagne

Campagne inactief maken
Klik op het groene ‘actief’ icoontje  Groene actief icoontje in SalesTarget om een campagne inactief te maken.

Campagne adres samenvatting in SalesTarget Sales acceleration software

Wanneer er adressen zijn in de campagne dan verschijnt er een pop-up.

Campagne adres samenvatting in SalesTarget Sales acceleration software
Wanneer een campagne inactief wordt gemaakt kunnen de gebruikers de campagne niet meer selecteren op de startpagina.

Campagne verwijderen
Klik op het ‘verwijder’ icoontje Verwijder icoontje SalesTarget Sales Acceleration Platform om een campagne te verwijderen.

Campagne adres samenvatting in SalesTarget Sales acceleration software

Wanneer er adressen zijn toegevoegd aan de campagne dan verschijnt er een pop-up.

Campagne adres samenvatting in SalesTarget Sales acceleration software

Verwijder eerst de adressen en dan de campagne.