7. Gewonnen/Verloren

Uiteindelijk gaat het om het scoren van zo veel mogelijk orders. De resultaatcodes ‘Gewonnen’ en ‘Verloren’ zijn reeds aangemaakt.

De velden;

• Datum gewonnen
  • Reden gewonnen

verschijnen standaard in het scherm voor de gebruiker.

Resultaatcode 7 Gewonnen reden gewonnen en datum gewonnen SalesTarget Sales Acceleration Platform
Resultaatcode 7 Gewonnen Verloren SalesTarget Sales Acceleration Platform Software

Reden Gewonnen/Verloren
De reden Gewonnen/Verloren is een verplicht veld en verschijnt standaard in het scherm van de gebruiker.

Resultaatcode 7 Gewonnen zonder opvolgen SalesTarget Sales Acceleration Platform Software

Verstuur e-mail (naar contactpersoon)
Wanneer deze optie staat aangevinkt moet de gebruiker verplicht een e-mail versturen.

Resultaatcode 7 Gewonnen email naar contactpersoon SalesTarget Sales Acceleration Platform Software

Gebruiker mag adres opnieuw opvolgen
Een adres dat wordt gewonnen kan in de toekomst worden geplaatst om opnieuw op te volgen.

Selecteer ‘Gebruiker mag adres opnieuw opvolgen’ wanneer de gebruiker het adres in de toekomst weer wil opvolgen.

Resultaatcode 7 Gewonnen opvolgen toekomst SalesTarget Sales Acceleration Platform Software

Gebruiker mag adres terugplaatsen in MQL fase
Selecteer ‘Gebruiker mag adres terugplaatsen in MQL fase’ wanneer het adres teruggeplaatst moet worden in de MQL fase.

Resultaatcode 7 Gewonnen opvolgen toekomst zelf of mql SalesTarget Sales Acceleration Platform Software