Via Zapier

De eenvoudigste manier om SalesTarget te koppelen met CRM applicatie is via het koppelingsplatform Zapier. Via dit platform kun je SalesTarget koppelen met meer dan 100 verschillende CRM applicaties.

CRM Koppelingen via Zapier in SalesTarget Sales Acceleration Software

1. Maandelijkse kosten Zapier
Zapier hanteert een maandelijks abonnement. De belangrijkste variabelen hierin zijn het aantal ‘Zaps’ en het aantal taken (A task is counted every time a Zap succesfully takes action for you. One Zap can perform many tasks).

Er is een ‘voor altijd gratis’ abonnement wanneer je minder dan 100 taken per maand hebt. Bekijk hier het overzicht van de verschillende soorten abonnementen.

CRM Koppelingen maandelijkse prijzen Zapier in SalesTarget Sales Acceleration Software

2. Zelf doen
Maak een account aan bij Zapier een en ga naar https://zapier.com/app/home

CRM Koppelingen in SalesTarget Zap aanmaken met SalesForce Sales Acceleration Software

Zoek naar SalesTarget in ‘connect this app..’ en zoek naar je CRM applicatie in ‘with this one…’. Selecteer daarna New lead in ‘When this happens…’ en in ‘Find or Create Lead’in ‘then do this!’.

CRM Koppelingen in SalesTarget Zap met SalesForce Sales Acceleration Software

Klik daarna op ‘Make a Zap’. Je komt in een wizard terecht waarin je SalesTarget met je CRM applicatie kunt koppelen.

3. Uitbesteden
Wij kunnen SalesTarget ook koppelen met je CRM applicatie in Zapier. Vul het formulier onderaan de pagina in, en voeg onderstaande gegevens aan het ‘Vraag en/of opmerking’ veld;

• Inloggegevens Zapier
  • Naam van je CRM applicatie
  • Inloggegevens van een test gebruiker in je CRM applicatie.
  • Geef aan of je een one way of two way koppeling gaat

– One way (create en alleen standaard velden)
Deze koppeling zorgt ervoor dat de gekwalificeerde lead en gemaakte afspraken in SalesTarget worden toegevoegd aan CRM applicatie voor verdere opvolging. Alleen de standaard velden worden toegevoegd in CRM applicatie.

Eenmalig € 250,-

– One way custom (create en alle velden)
Deze koppeling zorgt ervoor dat de gekwalificeerde lead en gemaakte afspraken in SalesTarget worden toegevoegd aan CRM applicatie voor verdere opvolging. Zowel de standaard en custom velden worden toegevoegd in CRM applicatie.

Eenmalig € 350,-

– Two way (create, update en alle velden)
Deze koppeling zorgt ervoor er adressen worden gecreëerd vanuit SalesTarget in CRM applicatie en dat de offertes, gewonnen order en verloren orders worden geüpdatet in SalesTarget. Het gaat om een volledig integratie met standaard en custom velden.

Eenmalig € 500,-

* verplicht