Stap 4: Resultaat

Onderstaande pagina verschijnt wanneer er geen foutieve gegevens zijn gevonden in het CSV-bestand.

Importeren gelukt in SalesTarget

Je ontvangt een e-mail met het aantal geïmporteerde adressen. Wanneer je ‘Adressen ontdubbelen‘ hebt aangevinkt bij de campagne dan zijn de eventuele dubbele adressen die niet zijn geïmporteerd, opgenomen in de bijlage.

Importeren gelukt in SalesTarget

Foutieve gegevens
Onderstaande melding verschijnt wanneer er foutieve gegevens zijn gevonden in je bestand.

Importeren resultaat foutieve gegevens in SalesTarget

Klik op ‘Download xls’ en open het bestand. De cellen met de foutieve inhoud worden in het rood gevisualiseerd.

Importeren foutieve cel in excel in SalesTarget

Corrigeer de foutieve gegevens en importeer het bestand opnieuw.