Adressen toevoegen / Business-to-Consumer/Online Leadgeneratie Portals

Online Leadgeneratie Portals

Voeg de leads via ‘Online Leadgeneratie Portals’ direct toe aan je account.

We kunnen in principe koppelen met elke leadgeneratie portal.

Waarom gebruiken?
De leads worden direct toegevoegd aan je account. De leads komen met hoge prioriteit naar voren voor gebruikers. Geen exporteren en importeren meer.

Hoe werkt het?
Bijna alle ‘Online Leadgeneratie Portals’  kunnen de leads ‘pushen’ naar een url. Voor elke portal wordt een separate url aangemaakt om de leads te kunnen opvangen. De url waar de leads worden opgevangen zit er als volgt uit, https://portals.salestarget.io/portal-name/customer-name/.

Per klant en per portal wordt er een specifieke url aangemaakt om de leads op te vangen.

Per portal wordt er gekeken naar de velden die opgevangen kunnen worden. De velden die opgevangen kunnen worden bij Solvari staan opgenomen op deze pagina, https://customer.solvari.nl/api/customer-docs/index.html#api-Leads-PushLeads.

Naast de zichtbare velden worden er in overleg ook een aantal onzichtbare velden automatisch gevuld. Het gaat om de zogenaamde utm velden die ook worden gebruik in Google Analytics. Het gaat om onderstaande velden:

• utm_source (portals)
  • utm_medium (cpc)
  • utm_campaign (solvari of bobex)
  • utm_term (offerte of lead)
  • utm_content (product_a of product_b)

Wat moet ik doen?
Neem contact met ons op en laat ons weten hoe je de leads nu ontvangt.

• Ontvang je de leads als e-mail, stuur ons een voorbeeld van de e-mail die je ontvangt
  • Moet je het een bestand downloaden, stuur ons een voorbeeld van het bestand dat je download
  • Staan de leads in een Google Sheet document, deel dan het bestand met ons

Wat kost het?
Het direct toevoegen van leads aan je account kost eenmalig € 250,-per portal.