Door-2-Door Formulieren

Het is zonde wanneer een consument wel interesse heeft maar nog geen handtekening wil zetten!  Laat de field marketeer de gegevens invullen en bel de consument op een later tijdstip terug.

Bijna 30% van de consumenten die wel geïnteresseerd is maar niet direct wil tekenen converteert alsnog wanneer wanneer ze op het juist tijdstip worden teruggebeld!

Zapier
De eenvoudigste manier om een formulier aan te maken voor de field marketeers is via het koppelingsplatform Zapier. Kies hieronder een ‘formulieren’ applicatie en de ingevulde gegevens van de consument worden direct doorgeschoten naar je SalesTarget account.

Een voorbeeld van een formulier is hieronder opgenomen.

123formbuilder Zapier SalesTarget Sales Acceleration Platform

Het is ook mogelijk om zelf een formulier te maken. Bekijk het PHP/HTML script in combinatie met de API.