B2B Online Formulieren

Plaats onderstaande script achter de formulieren op je website en de gegevens worden gematcht met onze B2B NL Database. Nieuwe organisaties worden automatisch toegevoegd en reeds bestaande organisaties worden automatisch geüpdatet.

Waarom gebruiken?

1. Nieuwe organisaties worden direct toegevoegd met hoge prioriteit
  2. Bestaande organisaties worden geüpdatet met de opvolgdatum van vandaag

Hoe werkt het?

• Een websitebezoeker gaat naar een formulier op je website
  • De websitebezoeker selecteert zijn ‘eigen’ organisatie
  • De websitebezoeker vult de overige gegevens in
  • Gegevens worden gematcht met de B2B NL Database en toegevoegd aan je account
    • nog niet bestaande organisaties worden als nieuwe organisaties toegevoegd
    • reeds bestaande organisaties worden geüpdatet en de bestaande opvolgdatum wordt aangepast naar nu.

Hoe ziet zo’n formulier er uit?

Vul uw handelsnaam in... (Klik hier als u uw handelsnaam niet kan vinden.)

Wat moet ik doen?

Download hier het zip-bestand en voeg het toe aan je website.

Het zip-bestand bestaat uit;

• b2bdatabase
    • api
      • b2b_online_form.php
    • js
      • script.js
      • utm_form-1.0.3.min.js
    • index.php
  • PHPMailer
  • function.php

Wat kost het?

€ 495,- 1e formulier (€ 195,- per extra formulier)

Om het script aan te passen aan het formulier op je website hebben we een aantal gegevens nodig. Bekijk dit document.