Aan de slag / Startpagina

Startpagina

Als gebruiker heb je toegang tot twee pagina’s, de ‘Startpagina’ en de ‘Adres pagina’. Wanneer je inlogt kom je op de ‘Startpagina’.

Importeren van adressen in SalesTarget
Adressen met een opvolgdatum in de toekomst komen NIET naar voren op de ‘Startpagina’. Gebruik hiervoor de blauwe zoekbalk.

Knoppen Pause en Volgende
Er zijn twee knoppen op de ‘Start pagina’.

Importeren van adressen in SalesTarget

Wanneer je op de knop ‘Pauze’ klikt veranderd de tekst van de knop naar ‘Beëindig pauze’ en wordt de knop ‘Volgende’ gedeactiveerd. Deze tijd komt naar voren in de rapportages als ‘Pauze tijd‘.

Importeren van adressen in SalesTarget

Dag rapportage
Klik op de pull-down ‘Dag rapportage’ om je activiteiten van vandaag te bekijken.

Importeren van adressen in SalesTarget

Uitgebreide rapportage
Klik op het ‘Hamburger’ menu Blauwe hamburger icoontje in SalesTarget Sales Acceleration Software  om de uitgebreide rapportages te bekijken.

Importeren van adressen in SalesTarget

Neem contact op met je Administrator wanneer de rapportage niet is toegevoegd aan je account. De rapportage kan eenvoudig toegevoegd worden aan je account.

Niet correct afgehandeld
Wanneer je een adres niet hebt afgesloten met een resultaatcode, kom je op onderstaande pagina terecht.

Importeren van adressen in SalesTarget

Klik op ‘Breng me terug naar het laatste adres’ om terug te gaan naar het adres.

Er zijn verschillende oorzaken waardoor je op deze pagina terecht komt;

• Je internetverbinding werd verbroken
  • Je hebt je browser afgesloten (of een tabblad in de browser)
  • Je hebt op de backspace button geklikt van je browser
  • Je bent langer dan 30 minuten niet bezig geweest met het adres