Aan de slag / Adres pagina / Organisatie blok (B2B)

Organisatie blok (B2B)

Het organisatie blok komt naar voren wanneer een adres is aangekocht uit de B2B NL Database en/of wanneer B2B IP Herkenning is geactiveerd.

Importeren van adressen in SalesTarget

– LinkedIn
Wanneer de organisatie pagina op LinkedIn bekend is, verschijnt het LinkedIn icoontje LinkedIn icoontje in SalesTarget Sales Acceleration Software . Wanneer je op het icoontje klikt ga je naar de LinkedIn pagina van de desbetreffende organisatie.

Klik op het LinkedIn medewerkers icoontje LinkedIn Medewerkers icoontje in SalesTarget Sales Acceleration Software om naar de overzichtspagina te gaan met alle medewerkers. Naast de twee icoontjes verschijnt ook de LinkedIn organisatie omschrijving onderaan het blok.

– Website Score
Het Website Score icoontje Website Score icoontje in SalesTarget Sales Acceleration Software verschijnt automatisch wanneer de contactpersoon de website heeft bezocht. Wanneer je op het icoontje klikt kom je op een pagina met

• Bezochte pagina’s
  • Totale duur bezoek
  • Aantal keer website is bezocht