Adres pagina2019-02-03T18:22:30+00:00

Aan de slag / Adres pagina

Adres pagina

Wanneer je op de ‘Startpagina‘ klik op de knop ‘Volgende’ of op een specifiek adres, dan kom je op de ‘Adres pagina’. De ‘Adres pagina’ bestaat uit een aantal onderdelen.

Importeren van adressen in SalesTarget
  • Resultaatcodes (blauwe knoppen)
    • Niet terugbellen
    • Terugbellen
    • Lead/afspraak
    • Offerte
    • Gewonnen/Verloren
  • Overige onderdelen

Sales Funnel fase
De Sales Funnel fase van elk adres staat aan de rechterkant van de pagina.

Importeren van adressen in SalesTarget

De betekenis van elke fase staat opgenomen in onderstaande tabel.

Sales Funnel fase Omschrijving
Suspect (MQL) Er is nog geen enkele contactpogingen geweest
Prospect (MQL) Er zijn één of meerdere contactpogingen geweest maar er is nog geen contact geweest met de juist contactpersoon
Gekwalificeerde prospect (MQL) Er zijn één of meerdere contactpogingen geweest en er is contact geweest met de juist contactpersoon
Lead (MQL en SQL) De contactpersoon is overgedragen aan Outside Sales (er is bijvoorbeeld een afspraak gemaakt)
Gekwalificeerde lead (SQL) De lead is geaccepteerd door Outside Sales
Offerte (SQL) Er is een offerte uitgebracht
Order (SQL) Er is een order gescoord

De adressen die zijn afgevoerd, negatief of verloren, behoren niet tot de Sales Funnel.

Aan de hand van de gebruikte resultaatcode wordt het adres in de overeenkomstige Sales Funnel fase geplaatst.

Engagement Score
De Engagement Score staat aan de rechterkant van de pagina.

Importeren van adressen in SalesTarget

Gespreksnotitieveld
Gebruik het gespreksnotitieveld wanneer je alvast gegevens wilt vastleggen maar nog niet weet wat de uitkomst is zal zijn van het gesprek.

Importeren van adressen in SalesTarget

De inhoud van het gespreksnotitieveld wordt automatisch in de gespreksnotitie geplaatst van de resultaatcode die je aanklikt.

Importeren van adressen in SalesTarget

Contacthistorie
De

– E-mail status
De status van de verzonden e-mail wordt getoond bij de overeenkomstige contactpoging.

Importeren van adressen in SalesTarget

Klik op ‘Toon verzonden e-mail’ om de e-mail te bekijken. In onderstaande tabel staan de verschillende e-mail statussen opgenomen.

Icoontje Status Omschrijving
Verwerkt De e-mail moet nog worden verstuurd.
Uitgesteld De ontvangende e-mail server heeft de e-mail tijdelijk geweigerd
E-mail icoontje bounced in SalesTarget Sales Acceleration Software Bounced De ontvangende e-mail server kan of wil de e-mail niet accepteren
E-mail icoontje afgeleverd in SalesTarget Sales Acceleration Software Afgeleverd De e-mail is succesvol afgeleverd bij de ontvangende email server
E-mail icoontje geopend in SalesTarget Sales Acceleration Software Geopend De ontvanger de e-mail geopend
Geklikt De ontvanger heeft op een link in de e-mail geklikt

– Gespreksopname
sdf

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.